JoraMakelaardijWie is “Collectief Makelaars” voor u als consument

Collectief Makelaars bestaat uit makelaars die een stap verder zijn. Het zijn makelaars die gekozen hebben om ondernemer te zijn in de makelaardij met als grote kracht, een Collectief. De naam zegt het al… “Collectief Makelaars”.

De makelaars hebben geen basisinkomen en zijn totaal afhankelijk van hun prestaties. De kantjes er vanaf lopen is er dus niet bij. De makelaars worden verplicht de certificering te hebben, of te behalen. Ook doen alle makelaars continue kennis op. Kennis van de markt en van elkaar. Kwaliteit staat voor alles.

Bovenal moet de Collectief Makelaar gevoel hebben, emotie hebben. Nummers staan op huisdeuren, niet op klanten. Uw makelaar zal uw koper ook niet dwingen vrij te nemen voor bezichtigingen. Hij werkt namelijk ook in de avonduren en in het weekend. Uw makelaar van Collectief Makelaars is ook uw eigen makelaar. Van in verkoop name tot de laatste gelukwens en felicitatie bij de notaris.

Uw Collectief Makelaar gaat voor full- service. Alle werkzaamheden hangen als schakels aan elkaar. Verbreek de schakel en het proces zal minder sterk zijn. U wilt toch het beste van uw makelaar? Uiteindelijk zult u tevreden zijn.

Wie of wat is “Collectief Makelaars” voor u als makelaar?

Collectief Makelaars zou voor u, als makelaar, de juiste en/of volgende stap kunnen zijn in uw opbouwende carrière. Een collectief waarin u zelfstandig bent, maar niet alleen. Het delen van kennis, ervaringen en oplossingen maken u dagelijks beter en sterker. U leert anderen en u leert van anderen. Dit alles om de volgende reden: met een leuk team succesvol te zijn en een succesvol bedrijf op te bouwen. Succes leidt uiteindelijk tot een inkomen dat het drievoudige is met gelijke prestaties als een makelaar in loondienst. Succes betekent soortgelijke prestaties als uw target in loondienst. Als ondernemer wil en ga je verder. Verder in mogelijkheden, tijd, kennis en inkomen. U heeft zelf inspraak in de marketing activiteiten, uw ideeën kunnen als collectief maar ook door u als individu gebruikt worden. Als u begrijpt dat een optimaal tevreden klant uw toekomstig inkomen is, bent u op de goede weg. Uw taak is het om uw klant te helpen maar ook om uitstekende communicatie met uw klant te verzorgen. Pas dan zal uw klant u aanbevelen bij relaties, familie en kennissen. Dit lijkt gewoon, maar wist u dat ruim 75% van de mensen, die hun woning door een makelaar hebben laten verkopen, nooit terug zou gaan naar hun vorige makelaar?

 

Collectief Makelaars Nederland
Adres Joop Geesinkweg 701
1096 AZ  AMSTERDAM
Telefoon 035- 81 00 100
Telefax 035- 81 00 112
Website http://www.collectiefmakelaars.nl
E-mail info@collectiefmakelaars.nl
Kvk nummer 34358980
Btw nummer NL821281288B01


Grotere kaart weergeven