bedrijf-starten-beginnen-moerwijk-wateringseveld-leyenburg-bouwlustEén adres voor al uw zakelijke verzekeringen

Als ondernemer stopt u al uw energie in het succes van uw bedrijf. U zoekt naar nieuwe omzetmogelijkheden, stroomlijnt uw bedrijf en let daarbij op de kosten en risico’s. Tijd voor verzekeringszaken is schaars. Wij nemen deze voor u uit handen, zodat u zich kan concentreren op uw business.

Met het Financieel plan voor bedrijven nemen wij met u vier aandachtsgebieden door. Allereerst maken wij een risico-analyse voor uw bedrijf. Vervolgens geven wij u advies over de beste manier om deze risico’s af te dekken. Ook kijken wij naar mogelijke collectieve voordelen voor uw personeel en adviseren wij u desgewenst over uw persoonlijke verzekeringen.

Risico-inventarisatie
Risicobeheer is voor elke onderneming belangrijk. Voor goed beheer is het noodzakelijk eerst de risico’s in kaart te brengen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer uw bedrijfspand door brand wordt verwoest? Of wanneer u door een klant aansprakelijk wordt gesteld voor schade als gevolg van een productiefout? Risicobeheer verdient permanente aandacht, maar begint bij een heldere analyse.

Verzekeringspakket-op-maat
Aan de hand van in kaart gebrachte risico’s stellen wij een verzekeringspakket voor uw bedrijf samen. Hierin houden we rekening uw zakelijke wensen en zoeken wij naar de producten met scherpe premies en goede voorwaarden.

Collectieve verzekeringen voor uw personeel
Goed personeel is schaars. Met een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden trekt u niet alleen makkelijker nieuw personeel aan, u verstevigt ook de band met uw huidige werknemers. Op het gebied van Employee Benefits, zoals collectieve verzekeringen ook wel worden genoemd, is veel mogelijk. Wij ondersteunen u graag bij het samenstellen van een aantrekkelijk pakket.

Zekerheid voor u als ondernemer
Voor ondernemers is er nauwelijks een sociaal vangnet. U moet zelf verzekeringen afsluiten en voorzieningen treffen voor het geval u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt. Daarnaast bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de opbouw van uw pensioen. Met een persoonlijk financieel plan, waarin zowel uw zakelijke als privé belangen worden meegenomen, krijgt u zekerheid en duidelijkheid over uw financiële toekomst.

Wilt u een goed Financieel plan voor uw bedrijf waarin de risico’s en oplossingen helder worden weergegeven? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

bedrijf-aansprakelijk-stellen-ongevalDe beste prijs/kwaliteit voor uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering!

Of u nu een zzp-er, freelancer of dga bent, en in welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die kwa prijs/kwaliteit áltijd de beste is;
mede door de kortingen die wij geven, maar ook door de goede relatie die wij als onafhankelijk tussenpersoon met vrijwel alle verzekeraars op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen hebben.

U kunt bij een ander alleen goedkoper zijn als de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering slechtere voorwaarden heeft!

pensioenWie na zijn pensionering meer inkomen wil dan alleen AOW of eerder wil stoppen met werken, doet er verstandig aan zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor later. Dan kan op verschillende manieren.

Veel Nederlanders sparen via hun werkgever voor hun pensioen. Maar weet u precies hoeveel pensioen u al heeft opgebouwd? En weet u dat u vaak op een aantrekkelijke manier extra kan sparen? laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

AOW vaak niet genoeg
Iedereen in Nederland heeft recht op AOW. Afhankelijk van uw geboortejaar komt u hiervoor in aanmerking vanaf uw 65ste (als u geboren bent voor 1955), 66ste (als u geboren bent voor 1960) of 67ste (als u geboren bent na 1959). Veel mensen realiseren zich niet dat de hoogte van een AOW-uitkering gekoppeld is aan het minimumloon. Dat komt in het beste geval momenteel neer op iets meer dan 1.400 euro bruto per maand voor (echt)paren. Alleenstaanden krijgen slechts zeventig procent van dit bedrag.

Complex onderwerp
De hoogte van uw pensioen wordt door veel factoren beïnvloed. Dat maakt de zaken er niet eenvoudiger op. Gebeurtenissen die veranderingen kunnen veroorzaken, zijn onder meer de fiscale wet- en regelgeving, veranderingen in uw professionele carrière, trouwen en kinderen krijgen, een scheiding of het overlijden van uw partner en arbeidsongeschiktheid. Weet u precies wat dit voor gevolgen heeft voor uw pensioen? Wij helpen u graag om dit inzichtelijk te krijgen.

Lijfrenteverzekering
Een lijfrenteverzekering is een goede manier om fiscaal vriendelijk te sparen voor later. Om het lijfrentekapitaal op te bouwen, brengt u jaarlijks een bepaald bedrag onder in een aangepaste spaarverzekering. De premies kunt u geheel of gedeeltelijk van uw belastbaar inkomen aftrekken, waardoor de fiscus meebetaalt. Het kapitaal dat u op deze manier opbouwt, mag u later -bijvoorbeeld vanaf uw 65ste- in een vooraf bepaald aantal maandelijkse termijnen laten uitkeren. U betaalt hierover dan inkomstenbelasting in box 1. Zeker als u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt is dit extra voordelig, omdat het belastingtarief over de eerste twee schalen voor deze groep veel lager is!

Pensioen helder in beeld
Om duidelijkheid te krijgen over uw inkomen na uw pensionering, is gedegen pensioenadvies onontbeerlijk. Ons kantoor kan uw huidige pensioenopbouw helder in kaart brengen en samen met u bepalen of uw lopende regelingen voldoen of niet. Daarnaast berekenen wij de fiscale jaarruimte die u heeft om slim te sparen en adviseren wij u over uw mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

hammerEen rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die, in dit geval u als MKB-ondernemer of ZZP-er juridische hulp, dat wil zeggen ondersteuning met advocaten of juristen, waarborgt als dat nodig is. Vroeger gold het vooral verkeers- of autoverzekeringen, maar door het toegenomen claimbewustzijn en het afnemen van de door de overheid gefinancierde rechtshulp doen zich tegenwoordig steeds meer situaties voor waarbij rechtsbijstand gewenst of zelfs noodzaak is.

De meeste verzekeraars bieden dergelijke hulp aan voor zowel personen als voor bedrijven

De rechtsbijstandverzekering kan op diverse wijzen voorzien in juridische hulp.

In natura. De rechtsbijstandverzekeraar heeft jurist en/of advocaten in dienst, die de zaak voor de verzekerde behandelen. Zo nodig voeren zij rechtszaken.

In geld. De verzekeraar stelt een bedrag beschikbaar waarvoor de verzekerde een advocaat naar keuze zijn zaken kan laten behartigen.

Als ondernemer in het Midden- en Klein Bedrijf kunt u voor grote juridische geschillen komen te staan. Om ervoor te zorgen dat deze geschillen geen grote kostenpost worden, waardoor u in het ergste geval failliet zou kunnen gaan, is het aan te raden om de rechtsbijstandsverzekering af te sluiten.

Bij zakelijke rechtsbijstandverzekering (zelfs indien u voor enkele tientjes per jaar alleen verkeer neemt!) krijgt u 10% korting op uw particuliere rechtsbijstandverzekering.

Buiten de financiële gevolgen die u tegemoet kunt zien bij een geschil indien u geen rechtsbijstandsverzekering heeft, beschikt nu hoogstwaarschijnlijk niet eens over voldoende tijd om uw opdrachten uit te voeren en uw klanten te bedienen tijdens een dergelijk geschil.

Een conflict kan tegen u gericht zijn, als een klant bijvoorbeeld door een computervirus wordt getroffen ten gevolge van door u verzonden gegevens. U kan echter ook in conflict geraken met een klant. Komt het voor dat een klant herhaaldelijk rekeningen niet betaald, dan is het fijn als u een rechtsbijstandsverzekering heeft. Anders konden de juridische kosten om de rekening te verhalen wel eens een stuk hoger uitvallen dan de rekening in beginsel was.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contact formulier of telefoon.

wheelchairArbeidsongeschiktheidsverzekering, verzekering tegen arbeidsongeschiktheid

Bent u een zzp-er, DGA of freelancer, of een andersoortige ondernemer,
En of u veel of weinig kans denkt te hebben om ziek te worden,
Of u een beperkt budget heeft of gewoon weinig uit wilt geven voor een AOV verzekering, of niet,

Wij hebben voor elke soort ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering die qua prijs/kwaliteit altijd de beste is; mede door de kortingen die wij geven, maar ook door de goede relatie die wij als onafhankelijk tussenpersoon met vrijwel alle verzekeraars hebben.

U kunt bij een ander alleen goedkoper zijn als de arbeidsongeschiktheidsverzekering slechtere voorwaarden heeft!

Neemt u geheel vrijblijvend de proef op de som, neemt u 2 minuten de tijd om hieronder de vragen te beantwoorden, en wij gaan voor u snel en serieus aan het werk voor een goede en goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering.

inzetDe beste prijs/kwaliteit voor uw
beroepsaansprakelijkheidsverzekering vindt u bij ons!

Of u nu een freelancer, zzp-er, of dga-er of een andere ondernemer bent, in welke beroepstak u ook werkzaam bent,

Wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die kwa prijs/kwaliteit áltijd de beste is; mede door de kortingen die wij geven, maar ook door de goede relatie die wij als onafhankelijk tussenpersoon met vrijwel alle verzekeraars hebben.

U kunt bij een ander alleen goedkoper zijn als de beroepsaansprakelijkheidsverzekering slechtere voorwaarden heeft!

Neemt u geheel vrijblijvend de proef op de som, neemt u 2 minuten de tijd om het formulier hieronder in te vullen, en wij gaan voor u snel en serieus aan het werk.

stakingJa, ik wil graag vrijblijvend een gratis offerte voor een koopsom verzekering i.v.m. een stakingswinst

Met behulp van onderstaand formulier kunt een afspraak maken over het opstellen voor een persoonlijk financieel plan. U ontvangt per e-mail een bevestiging van deze afspraak.

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form][contact-field label=’Geslacht ‘ type=’radio’ required=’1′ options=’De Heer,Mevrouw’/][contact-field label=’Achternaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Voorletters’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Tussenvoegsel’ type=’text’/][contact-field label=’Straat – Huisnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Postcode – Plaatsnaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’/][contact-field label=’E-mail’ type=’text’/][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Aantal werknemers’ type=’text’/][contact-field label=’Jaar oprichting’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’KvK nummer’ type=’text’/][contact-field label=’Jaaromzet’ type=’text’/][contact-field label=’Omschrijving activiteiten’ type=’text’/][contact-field label=’Huidige / laatste verzekeraar’ type=’text’/][contact-field label=’Opgave soort rechtspersoon’ type=’select’ options=’BV,NV,Eemanszaak,VOF,Coöperatie,Maatschap’/][contact-field label=’Kies uw Verzekering’ type=’select’ options=’Beroepsaansprakelijkheid,Bedrijfsaansprakelijkheid,Ondernemingspakket’/][/contact-form]

Heeft u vragen? Dan kan u met dit formulier  met ons contact opnemen, wij nemen dan  zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook met het volgend nummer: Telefoon: 035 81 00 111